3er Probierpaket Methode Cap Classique (MCC) Brut

€45.00*

Content: 2.25 litre (€20.00* / 1 litre)
Product number: 9919202

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Probieren Sie die Vielfalt der Schaumweine(Méthode Cap Classique, MCC) aus Südafrika und sparen Sie gegenüber dem Einzelkauf. Die Flaschengärung erfolgt nach dem Vorbild der französischen Champagnerherstellung.

Pongracz Méthode Cap Classique (MCC) Brut (0,75 l, 12,5% vol.), Art-Nr. 1971202
Aus traditionellen Rebsorten Pinot Noir und Chardonnay hergestellt und überzeugt mit großer Komplexität und wunderbarer Eleganz.

Graham Beck Methode Cap Classique Brut Rose (0,75 l, 12,0% vol.), Art-Nr. 1957990
Der Schaumwein Rose leuchtet in einem blassen, silbernen Pink. Aromen von Himbeeren, Kirschen und unterschwellige mineralische Noten erwarten den Genießer. Überzeugen Sie sich selbst von der Frische und Finesse.

Steenberg 1682 Méthode Cap Classique (MCC) Chardonnay Brut (0,75 l, 12,0% vol.), Art-Nr. 1903322
Der reinsortige Chardonnay schimmert zitronengelb im Glas mit einer zarten Perlage. Ein komplexer Schaumwein für alle Gelegenheiten mit lebendigen Apfelnoten, Zitronenschale und hellem Pfirsich

Abgabe von maximal einem Paket pro Bestellung.

Wine type:
Sparkling wine
Taste:
brut
Region:
Western Cape
Country:
Südafrika
Recommended drinking temperature:
8-10 °C
Filling quantity:
2,25 litres
Allergen:
contains Sulfite
Importer:
CS International Wine Depot GmbH
Drosselweg 9
26871 Papenburg
Deutschland
Distell Europe GmbH
Johannstr. 39
40476 Düsseldorf
Deutschland
Vineshop24 GmbH & Co. KG
Dieselstraße 4
26899 Rhede
Deutschland

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Pongracz Méthode Cap Classique (MCC) Brut
The Pongracz Méthode Cap Classique Brut is made from the traditional Pinot Noir and Chardonnay grape varieties. After the first fermentation and the subsequent malolactic fermentation, the wine remains in contact with the yeast for another two years in order to carry out the secondary fermentation in the bottle. After the sediment is removed, the bottles are corked up and kept in a cool place for 2 to 4 months before the sparkling wine is launched on the market. The Pongracz Pongracz Méthode Cap Classique Brut is impressive in its enormous complexity and wonderful elegance. The bouquet offers intense fragrances of green apples and fresh bread. On the palate, it offers fine notes of yeast that are softly overlaid with roast aromas and nuances of red fruit. The persistent perlage gives the sparkling wine its stimulating freshness. The palate pampers your senses with fruity notes of blackberries and a prolonged finish. Pongracz Méthode Cap Classique Brut is an ideal aperitif for any occasion and also goes beautifully with seafood or oysters.

Content: 0.75 litre (€19.87* / 1 litre)

€14.90*
Fl.
Kanonkop Kadette Pinotage
The brothers Johann and Paul Kriege have been running the Kanonkop estate in the Stellenbosch region for four generations. It owes its international reputation not least to the passionate winemaker Beyers Truter. In South Africa, he is already said to be the “king of Pinotage”. With great dedication and remarkable precision, his successor Abrie Beeslaar continues this success story of Kanonkop’s first-class red wines from the Simonsberg slopes.The Kanonkop Kadette Pinotage is a wonderful example of this. This pure varietal Pinotage has a nose redolent of red fruit and mocha, showing a high complexity. The wine is characterized by its elegant tannin structure, a good length as well as a dry finish.The Kanonkop Kadette Pinotage matured for 15 months in second-fill French oak casks. Enjoy this wine with pasta, red meat and spicy Asian dishes.

Content: 0.75 litre (€15.53* / 1 litre)

From €11.65*
Graham Beck Méthode Cap Classique (MCC) Brut
An all round crowd pleaser and extremely versatile bubbly crafted from a selection of the classic MCC varieties, Pinot Noir and Chardonnay.Both varietals were hand-picked: Chardonnay at 18-19.5°B for fruit and elegance and Pinot Noir at 18.5-20°B for complexity and length of flavour. In the cellar whole bunch pressing ensures fractional recovery. After settling of the juice the two varieties are fermented separately. They are then cross-blended along with reserve wine if necessary, bottled and left for 15 to 18 months yeast contact time before disgorgement. Light yeasty aromas and secondary tones of limey fresh fruit on the nose with rich creamy complexity on the palate. The exceptionally fine mousse contributes freshness and finesse.

Content: 0.75 litre (€23.33* / 1 litre)

€17.50*
Fl.
Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve Red
Im Osten Österreichs schreibt das Weingut Scheiblhofer seit Mitte der 1980er-Jahre eine eindrucksvolle Erfolgsgeschichte. Was Johann und seit 2000 sein Sohn Erich an Rotweinen und Weißweinen aus dem Burgenland kreiert haben und weiter kreieren, ist immer wieder ein Fest für die Sinne und sorgt für Furore in der internationalen Weinwelt. Der Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve ist ein wunderbares Beispiel für die herausragende Weinbaukunst von Scheiblhofer.Die Assemblage aus 60% Zweigelt, 20% Cabernet Sauvignon und 20% Pinot Noir strahlt im Glas in einem dichten Violett mit rubinroten Rändern. Das Bukett dieses österreichischen Rotweins ist faszinierend intensiv und facettenreich. Es vereint eine große Fruchtigkeit (Schwarzkirschen, Brombeeren, Zwetschgen) mit delikaten Noten von Karamell, Nougat, gerösteter Eiche und unterschwelligen Noten von Tabak.Am Gaumen ist der Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve trocken, frisch und saftig, mit merklichen, wunderbar ins Aromenspiel eingebundenen Tanninen. Auch hier zeigt sich die intensive Frucht (Johannisbeere), dazu kommen die anregenden Karamelltöne und eine feine Süße, die das Finale begleitet.92 Punkte vergibt Peter Moser im Falstaff für diese Cuvée von Scheiblhofer. 12 Monate reifte der Ausnahmewein im Barrique. Die Kreation Big John ist auch eine Hommage von Sohn Erich an seinen Vater Johann. Als Präsent zum Vatertag oder zum Geburtstag ist der Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve für Weinliebhaberinnen und -liebhaber also eine besondere Idee.Genießen Sie den Rotwein aus Österreich bei einer Trinktemperatur von 15 bis 17 Grad. Unbedingt vorher dekantieren. Der Blend von Erich Scheiblhofer, der vom Falstaff-Magazin 2021 zum Winzer des Jahres gekürt wurde, ist ein toller Begleiter von delikaten Fleischgerichten wie einem Kalbskotelett, Hackbraten oder Gulasch, Ragout oder Schmorgerichten.

Content: 0.75 litre (€23.40* / 1 litre)

From €17.55*
Graham Beck Méthode Cap Classique (MCC) Brut Rosé
Pale silver-pink. Aromas of raspberries, cherries and a few secondary whiffs of minerality. A lively mousse but fine in the mouth, with subtle red berry flavours enlivened by bright acidity. Brisk, yet delicate on the palate, bursting with flavours of freshly crushed berries and hints of oyster shell. Flirtatious and fun, yet elegant and structured, it’s perfect for all seasons and settings.

Content: 0.75 litre (€22.53* / 1 litre)

€16.90*
Fl.
Bründlmayer Zweigelt
The grapes used for the Bründlmayer Zweigelt ripen in the wine-growing area of Kamptal, located about 80 kilometres west of Vienna. In the nose, the wine is spicy with lovely flavours of wild berries and toasted notes, complemented by a brief hint of pepper. The mild to medium-bodied wine has a relatively youthful tannin content.The Bründlmayer Zweigelt matured in stainless steel tanks and in mostly used Austrian oak casks. Zweigelt is a blend consisting of the two autochthonous Austrian St. Laurent and Blaufränkisch grape varieties and is highly regarded throughout Austria for its fruitiness and freshness.Enjoy this Austrian red wine with pasta, light game dishes and, in summer, slightly cooled with BBQ.

Content: 0.75 litre (€18.67* / 1 litre)

From €14.00*