3er Probierpaket Methode Cap Classique (MCC) Brut

€45.00*

Content: 2.25 litre (€20.00* / 1 litre)
Product number: 9919202

Available, delivery time 2-3 working days

Fl.
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Probieren Sie die Vielfalt der Schaumweine(Méthode Cap Classique, MCC) aus Südafrika und sparen Sie gegenüber dem Einzelkauf. Die Flaschengärung erfolgt nach dem Vorbild der französischen Champagnerherstellung.

Pongracz Méthode Cap Classique (MCC) Brut (0,75 l, 12,5% vol.), Art-Nr. 1971202
Aus traditionellen Rebsorten Pinot Noir und Chardonnay hergestellt und überzeugt mit großer Komplexität und wunderbarer Eleganz.

Graham Beck Methode Cap Classique Brut Rose (0,75 l, 12,0% vol.), Art-Nr. 1957990
Der Schaumwein Rose leuchtet in einem blassen, silbernen Pink. Aromen von Himbeeren, Kirschen und unterschwellige mineralische Noten erwarten den Genießer. Überzeugen Sie sich selbst von der Frische und Finesse.

Steenberg 1682 Méthode Cap Classique (MCC) Chardonnay Brut (0,75 l, 12,0% vol.), Art-Nr. 1903322
Der reinsortige Chardonnay schimmert zitronengelb im Glas mit einer zarten Perlage. Ein komplexer Schaumwein für alle Gelegenheiten mit lebendigen Apfelnoten, Zitronenschale und hellem Pfirsich

Abgabe von maximal einem Paket pro Bestellung.

Wine type:
Sparkling wine
Taste:
brut
Region:
Western Cape
Country:
Südafrika
Recommended drinking temperature:
8-10 °C
Filling quantity:
2,25 litres
Allergen:
contains Sulfite
Importer:
CS International Wine Depot GmbH
Drosselweg 9
26871 Papenburg
Deutschland
Distell Europe GmbH
Johannstr. 39
40476 Düsseldorf
Deutschland
Vineshop24 GmbH & Co. KG
Dieselstraße 4
26899 Rhede
Deutschland

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Pongracz Méthode Cap Classique (MCC) Brut
The Pongracz Méthode Cap Classique Brut is made from the traditional Pinot Noir and Chardonnay grape varieties. After the first fermentation and the subsequent malolactic fermentation, the wine remains in contact with the yeast for another two years in order to carry out the secondary fermentation in the bottle. After the sediment is removed, the bottles are corked up and kept in a cool place for 2 to 4 months before the sparkling wine is launched on the market. The Pongracz Pongracz Méthode Cap Classique Brut is impressive in its enormous complexity and wonderful elegance. The bouquet offers intense fragrances of green apples and fresh bread. On the palate, it offers fine notes of yeast that are softly overlaid with roast aromas and nuances of red fruit. The persistent perlage gives the sparkling wine its stimulating freshness. The palate pampers your senses with fruity notes of blackberries and a prolonged finish. Pongracz Méthode Cap Classique Brut is an ideal aperitif for any occasion and also goes beautifully with seafood or oysters.

Content: 0.75 litre (€19.87* / 1 litre)

€14.90*
Fl.
Kanonkop Kadette Pinotage
The brothers Johann and Paul Kriege have been running the Kanonkop estate in the Stellenbosch region for four generations. It owes its international reputation not least to the passionate winemaker Beyers Truter. In South Africa, he is already said to be the “king of Pinotage”. With great dedication and remarkable precision, his successor Abrie Beeslaar continues this success story of Kanonkop’s first-class red wines from the Simonsberg slopes.The Kanonkop Kadette Pinotage is a wonderful example of this. This pure varietal Pinotage has a nose redolent of red fruit and mocha, showing a high complexity. The wine is characterized by its elegant tannin structure, a good length as well as a dry finish.The Kanonkop Kadette Pinotage matured for 15 months in second-fill French oak casks. Enjoy this wine with pasta, red meat and spicy Asian dishes.

Content: 0.75 litre (€15.53* / 1 litre)

From €11.65*
Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve Red
Im Osten Österreichs schreibt das Weingut Scheiblhofer seit Mitte der 1980er-Jahre eine eindrucksvolle Erfolgsgeschichte. Was Johann und seit 2000 sein Sohn Erich an Rotweinen und Weißweinen aus dem Burgenland kreiert haben und weiter kreieren, ist immer wieder ein Fest für die Sinne und sorgt für Furore in der internationalen Weinwelt. Der Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve ist ein wunderbares Beispiel für die herausragende Weinbaukunst von Scheiblhofer.Die Assemblage aus 60% Zweigelt, 20% Cabernet Sauvignon und 20% Pinot Noir strahlt im Glas in einem dichten Violett mit rubinroten Rändern. Das Bukett dieses österreichischen Rotweins ist faszinierend intensiv und facettenreich. Es vereint eine große Fruchtigkeit (Schwarzkirschen, Brombeeren, Zwetschgen) mit delikaten Noten von Karamell, Nougat, gerösteter Eiche und unterschwelligen Noten von Tabak.Am Gaumen ist der Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve trocken, frisch und saftig, mit merklichen, wunderbar ins Aromenspiel eingebundenen Tanninen. Auch hier zeigt sich die intensive Frucht (Johannisbeere), dazu kommen die anregenden Karamelltöne und eine feine Süße, die das Finale begleitet.92 Punkte vergibt Peter Moser im Falstaff für diese Cuvée von Scheiblhofer. 12 Monate reifte der Ausnahmewein im Barrique. Die Kreation Big John ist auch eine Hommage von Sohn Erich an seinen Vater Johann. Als Präsent zum Vatertag oder zum Geburtstag ist der Scheiblhofer Big John Cuvée Reserve für Weinliebhaberinnen und -liebhaber also eine besondere Idee.Genießen Sie den Rotwein aus Österreich bei einer Trinktemperatur von 15 bis 17 Grad. Unbedingt vorher dekantieren. Der Blend von Erich Scheiblhofer, der vom Falstaff-Magazin 2021 zum Winzer des Jahres gekürt wurde, ist ein toller Begleiter von delikaten Fleischgerichten wie einem Kalbskotelett, Hackbraten oder Gulasch, Ragout oder Schmorgerichten.

Content: 0.75 litre (€23.40* / 1 litre)

From €17.55*
Winzer Krems Zweigelt Kellermeister Reserve
This wine matured for two years in oak casks. It shows dense fruit (black cherries, sour cherries) on the palate, with well-integrated wooden notes and velvety tannins. Its finish offers fine hints of dark chocolate. Best time to drink: now and in the coming 10 to 15 years The wine goes beautifully with heavy roast poultry and various game dishes. It is also an ideal accompaniment to steaks, fillet of beef and game pâté. You’ll enjoy trying it with hard cheeses (Parmesan, Gouda, alpine cheese, etc.) as well.

Content: 0.75 litre (€19.33* / 1 litre)

From €14.50*
Dürnberg Zweigelt Falkenstein
The vines for the Dürnberg Zweigelt Bodenschatz grow on weathered lacustrine lime and clay soils. The soil is rich in humus, which stores water well. The fully ripe, healthy grapes are harvested at the beginning of October. After harvest, the burst grapes are fermented in tubs for two weeks initially. Afterwards, they are pressed and aged for five to eight months partly in 500-litre oak casks and partly in steel tanks, resulting in a complex, elegant red wine with a cool minerality.On the nose, the aromatic and well-balanced Zweigelt offers fine, spicy nuances, along with strong cherry aromas. The vegan wine is full-bodied, elegant and creamy on the palate, with fine tannins. Enjoy the Dürnberg Zweigelt Bodenschatz with meat dishes or ripe cheeses.

Content: 0.75 litre (€16.67* / 1 litre)

From €12.50*
Dürnberg Blanc de Noir Zweigelt Rosé
The brilliant Dürnberg Blanc de Noir Zweigelt Rosé has a wonderfully stimulating bouquet offering notes of red berries and citrus fruit. This fresh and elegant rosé from the Weinviertel region is remarkably fruity and mineral on the palate, showing a stimulating interplay of fruity sweetness and acidity. The white pressed Blanc de Noir reflects the characteristics typical of an aromatic wine from the Weinviertel region in Austria. It is an ideal accompaniment to light starters, exotically seasoned salads, baked mushrooms and artichoke bases au gratin. It also goes beautifully with Asian or Mediterranean cuisine.

Content: 0.75 litre (€15.87* / 1 litre)

From €11.90*