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The Beyerskloof Eerste Ry Cabernet Sauvignon is an outstanding red wine from the prestigious Beyerskloof Winery in Stellenbosch, South Africa. "Eerste Ry" means "first row" and thus describes the type of grapes that come from the first plantings on the winery. Eerste Ry symbolically refers to the oldest vineyards.
On the nose, the Beyerskloof Eerste Ry Cabernet Sauvignon impresses with a complex bouquet of dark fruits such as blackcurrants, cassis and blackberries. These aromas are accompanied by subtle spicy notes, tobacco and a hint of oak from the ageing in barrels. The wine spent a total of 24 months in new French oak barrels. It is then matured in the bottle for a further 2 years. On the palate, there are hints of dark chocolate and spicy cedar. The structure of this wine is characterized by strong, yet supple tannins. The First Ry Cabernet from Beyerskloof has outstanding complexity and great balance. These characteristics give it excellent ageability and the potential to develop over many years.
The Eerste Ry Cabernet Sauvignon is an elegant and powerful wine that goes well with hearty dishes such as beef steaks or lamb dishes. Although it can be enjoyed in its youth, it develops additional complexity and depth over time.
Drosselweg 9
26871 Papenburg
Deutschland
Im Jahre 1988 gründete Beyers Truter, einer der bedeutendsten Winzer am Kap und damals Winemaker bei Kanonkop Estate das Weingut Beyerskloof. Auf der Suche nach einer geeigneten Farm fand er in der Region Koelenhof nahe Stellenbosch das alte Gut mit Namen Nooitgedacht. Diese Farm war bis 1895 in Besitz der Familie Beyers, welche direkte Vorfahren von Beyers Truter waren. So konnte das erworbene Grundstück folgerichtig nur einen Namen tragen: Beyerskloof
Die Philosophie von Beyerskloof besteht in dem Bestreben mit den natürlichen Ressourcen ein unvergessliches, erstklassiges Weinerlebnis zu schaffen.
Eine Verpflichtung die Beyerskloof international bekannt gemacht hat und zum Beispiel durch den Gewinn der Pichon Longueville Comtesse de Lalande Trophy für die beste Rotweincuvee der Welt beim INTERNATIONAL WINE & SPIRIT COMPETITION in London Ausdruck fand.
Beyers und sein Team von Beyerskloof treibt der ständige Wunsch, innovativ zu sein, vorausschauend zu denken und letztendlich die Nase vorn zu haben. Beyerskloof hat das Bestreben den alltäglichen Konsumenten zufrieden zu stellen.
Eine weitere Besonderheit ist die Hingabe an der Verbesserung der Pinotage Rebe zu arbeiten, so wundert es nicht, dass Beyers Truter Gründungsmitglied der Pinotage Association ist.
