Dieser französische Weißwein erfüllt höchste Genussansprüche spielerisch: Der De Ladoucette Comte Lafond Sancerre Blanc fasziniert mit seinem eindrucksvoll facettenreichen Bouquet. Es vereint Noten von Pfirsich, Zitrusfrüchten und Holunder mit animierenden Honigtönen und feinen floralen Nuancen.
Am Gaumen ist der weiße Sancerre aus der Loire-Region im Herzen Frankreichs trocken, gehaltvoll und intensiv aromatisch, mit einem lebhaften Säurespiel. Exotische Mango- und Litschi-Aromen, dazu schöne Anklänge von Mandel und Birne prägen das Geschmackserlebnis. Der De Ladoucette Comte Lafond Sancerre Blanc besitzt eine merkliche Mineralität, die das Finale dominiert und von Aromen reifer Zitrone abgerundet wird.
Genießen Sie diesen eleganten, schlanken Sancerre bei einer Trinktemperatur von 8 bis 10 Grad. Der De Ladoucette Comte Lafond Sancerre Blanc ist ein idealer Begleiter von Meeresfrüchten, gegrilltem weißem Fisch oder Geflügel. Auch zu Ziegenkäse eine sehr gute Wahl.
Dieser französische Weißwein erfüllt höchste Genussansprüche spielerisch: Der De Ladoucette Comte Lafond Sancerre Blanc fasziniert mit seinem eindrucksvoll facettenreichen Bouquet. Es vereint Noten von Pfirsich, Zitrusfrüchten und Holunder mit animierenden Honigtönen und feinen floralen Nuancen.
Am Gaumen ist der weiße Sancerre aus der Loire-Region im Herzen Frankreichs trocken, gehaltvoll und intensiv aromatisch, mit einem lebhaften Säurespiel. Exotische Mango- und Litschi-Aromen, dazu schöne Anklänge von Mandel und Birne prägen das Geschmackserlebnis. Der De Ladoucette Comte Lafond Sancerre Blanc besitzt eine merkliche Mineralität, die das Finale dominiert und von Aromen reifer Zitrone abgerundet wird.
Genießen Sie diesen eleganten, schlanken Sancerre bei einer Trinktemperatur von 8 bis 10 Grad. Der De Ladoucette Comte Lafond Sancerre Blanc ist ein idealer Begleiter von Meeresfrüchten, gegrilltem weißem Fisch oder Geflügel. Auch zu Ziegenkäse eine sehr gute Wahl.
Hardly any other landscape in France is as fascinating as the wine-growing region around the Loire, which is renowned for outstanding wines. The De Ladoucette Pouilly Fume AOC, is one of these wines, created by Baron de Ladoucette. His winery, the famous Château du Nozet, owned by the family since 1787, is the largest estate in Pouilly-sur-Loire and has been run successfully by the Baron since 1972.The soils on the Loire are characterised by lime, quartz and flint, which made the Sauvignon Blanc from Pouilly-Fumé world-famous. The French word ‘fumé’ (i.e. smoked) has a geological background. The flint in the wine-growing region gives the wine its smoky and mineral notes. In addition, the wine is characterised by aromas of tropical fruit, passion fruit, lemon and apple. On the palate, the Pouilly Fumé shows an invigorating acidity and a full body. Its long finish leaves a lasting impression.For optimal enjoyment, we recommend serving this white wine at a drinking temperature of 10-12 °C (50.0-53.6 °F). It is an ideal accompaniment to traditional Loire cuisine. It also goes beautifully with fish and poultry and is lovely to enjoy on its own as well.
You will find the Pascal Jolivet winery in the beautiful French town of Sancerre. Sancerre is an AOC-certified wine-growing region located around the eponymous village of Sancerre on the Loire, opposite Pouilly-Fumé. Only the Sauvignon Blanc and Pinot Noir varieties are cultivated in this region, as all other varieties are not allowed to be traded as AOC classified.The Sauvignon grapes used to make the dry white wine were vinified individually from three different terroirs. The terroirs differ in their soil types. These are chalky-chalky, clayey-chalky or consist of limestone and flint and give the Sauvignon Blanc grape its specific characteristics. The Sancerre Blanc matures for several months.In the glass, the white wine is bright and shiny golden yellow. Beautiful aromas of citrus fruit unfold on the nose. This wonderful wine is full-bodied and very well balanced.For optimum enjoyment, serve the Pascal Jolivet Sancerre Blanc AOC at a drinking temperature of 8-10 °C with goat's cheese and fish dishes.
Zu einer langen Reihe ausgezeichneter Pascal Jolivet Weine aus dem Loiretal gehört der Pascal Jolivet Sancerre Blanc Clos du Roy AOC. Die Sauvignon Trauben für diesen einzigartigen Weißwein stammen aus einem der schönsten Terroirs der Appellation Sancerre in der französischen Gemeinde Crézancy. Der kalkhaltige Boden sorgt für ein sehr typisches Aromengerüst, das dem Terroir nahe kommt und einen eleganten und feinen Sancerre "cru" entstehen lässt.Die Reifung des Weins fand für 4 Monate auf der Feinhefe in thermoregulierten Edelstahltanks statt. Der Charakter des Weins drückt sich frei mit außergewöhnlicher Frucht aus. Im Bouquet vereinen sich Zitrusfrüchte und grüner Apfel. Der Abgang ist lang und weich.
Dieser Weißwein aus Südafrika verführt mit seiner Fruchtigkeit und Frische: Das Bukett ist wunderbar facettenreich und vereint Noten von Spargel, Zitrusfrüchten und etwas Paprika. Am Gaumen voll, mit toller Komplexität und mit einer schönen Mineralität sowie Anklängen von Feuerstein.Dieser südafrikanische Sauvignon Blanc leuchtet im Glas intensiv strohgelb. Die Bergsandstein-Böden im Elgin Valley, etwa 70 Kilometer südöstlich von Kapstadt gelegen, verleihen dem Weißwein seine besonderen Aromen.Genießen Sie den reinsortigen Sauvignon Blanc zu einem frischen Salat mit Meeresfrüchten oder einem Lachsfilet.
We have selected 6 special Bordeaux wines to showcase the largest contiguous wine-growing region in the world. This selection conveys much of what makes these red wines so unique. Save compared to the individual price and be inspired by new wine perspectives!Chateau Castagnac Raphael Merlot Sans Sulfites - low sulfite, dry (0.75 l, 13.5% vol.), item no. 1423104Chateau Castagnac Raphael Merlot Sans Sulfites - Low Sulfite is a special cuvée from this winery that does not contain any added sulfur. A fruity, round and harmonious Bordeaux. The fruit is reflected on the palate and ends in a beautiful, long finish.Le B par Maucaillou Bordeaux Superieur AOC, dry (0.75l, 13.5% vol.) Art. no. 1420841Deep raspberry aroma, complemented by roasted notes, mocha and fine spices, reminiscent of the fullness of a Californian. With a harmonious blend of Cabernet Sauvignon, Merlot and a little Cabernet Franc, it is perfect for relaxed evenings with friends, barbecues or simply as an everyday treat. Enjoy it young for maximum freshness and drinking pleasure!Château Janoy Bellevue Bordeaux Rouge AOC, dry (0.75 l, 14.0% vol.), art. no. 1409307 A classic Bordeaux that impresses with its freshness and fruitiness. Blueberries, cherries, plums and a hint of white pepper dominate the aroma.Château Le Gardera Bordeaux Supérieur Rouge organic, dry, (0.75 l, 13.5% vol.), art. no. 1417066 This organic Bordeaux for every day has aromas of ripe blackberries, plums and cassis and on the palate chocolate, coffee, some spices, very velvety and polished tannins. All in all, a wine that pleases with its fruitiness and beautiful structure and offers much more than its price suggests.Asteries du Roc Bordeaux Rouge, dry (0.75 l, 13.5% vol.), art. no. 1429203 On the nose, a beautiful fruit basket of red berries, raspberries, cassis, licorice and slightly salty hints, as well as chocolate. Overall, lots of wonderful red fruit, balanced by good acidity.Château Roc de Segur Bordeaux AOC, dry (0.75 l, 13.5% vol.), Art. no. 1463753Multi-layered palate with a lot of body, plums, a basket of dark fruits, summer flowers and chocolate. The finish is long, with notes of dark chocolate and stewed fruit. Goes well with duck, braised meat, mature hard cheese or pasta and grilled meat.One wine tasting package per order only.Importer/Bottler:Château Castagnac 1585 Route des Acacias 33141 Villegouge, FranceChâteau Maucaillou, 33480 Moulis en Médoc, FranceScea Vignobles Chevillard Château de Brandey 33350 Ruch, FranceSAS Gonfrier Frères 33550 LESTIAC-SUR-GARONNE, FranceChateau Roc de Levraut 33540 Sauveterre-de-Guyenne, FranceScea Chateau roc de Segur, 8 LASSIME, 33540 LANDERROUET SUR SEGUR , France
Hardly any other landscape in France is as fascinating as the wine-growing region around the Loire, which is renowned for outstanding wines. The De Ladoucette Pouilly Fume AOC, is one of these wines, created by Baron de Ladoucette. His winery, the famous Château du Nozet, owned by the family since 1787, is the largest estate in Pouilly-sur-Loire and has been run successfully by the Baron since 1972.The soils on the Loire are characterised by lime, quartz and flint, which made the Sauvignon Blanc from Pouilly-Fumé world-famous. The French word ‘fumé’ (i.e. smoked) has a geological background. The flint in the wine-growing region gives the wine its smoky and mineral notes. In addition, the wine is characterised by aromas of tropical fruit, passion fruit, lemon and apple. On the palate, the Pouilly Fumé shows an invigorating acidity and a full body. Its long finish leaves a lasting impression.For optimal enjoyment, we recommend serving this white wine at a drinking temperature of 10-12 °C (50.0-53.6 °F). It is an ideal accompaniment to traditional Loire cuisine. It also goes beautifully with fish and poultry and is lovely to enjoy on its own as well.
You will find the Pascal Jolivet winery in the beautiful French town of Sancerre. Sancerre is an AOC-certified wine-growing region located around the eponymous village of Sancerre on the Loire, opposite Pouilly-Fumé. Only the Sauvignon Blanc and Pinot Noir varieties are cultivated in this region, as all other varieties are not allowed to be traded as AOC classified.The Sauvignon grapes used to make the dry white wine were vinified individually from three different terroirs. The terroirs differ in their soil types. These are chalky-chalky, clayey-chalky or consist of limestone and flint and give the Sauvignon Blanc grape its specific characteristics. The Sancerre Blanc matures for several months.In the glass, the white wine is bright and shiny golden yellow. Beautiful aromas of citrus fruit unfold on the nose. This wonderful wine is full-bodied and very well balanced.For optimum enjoyment, serve the Pascal Jolivet Sancerre Blanc AOC at a drinking temperature of 8-10 °C with goat's cheese and fish dishes.
Zu einer langen Reihe ausgezeichneter Pascal Jolivet Weine aus dem Loiretal gehört der Pascal Jolivet Sancerre Blanc Clos du Roy AOC. Die Sauvignon Trauben für diesen einzigartigen Weißwein stammen aus einem der schönsten Terroirs der Appellation Sancerre in der französischen Gemeinde Crézancy. Der kalkhaltige Boden sorgt für ein sehr typisches Aromengerüst, das dem Terroir nahe kommt und einen eleganten und feinen Sancerre "cru" entstehen lässt.Die Reifung des Weins fand für 4 Monate auf der Feinhefe in thermoregulierten Edelstahltanks statt. Der Charakter des Weins drückt sich frei mit außergewöhnlicher Frucht aus. Im Bouquet vereinen sich Zitrusfrüchte und grüner Apfel. Der Abgang ist lang und weich.
Pascal Jolivet steht für eindrucksvolle Loire Weine, die viel Genuss versprechen. Dazu gehört der Pascal Jolivet Pouilly Fumé AOC. Der trockene Weißwein besteht zu 100% aus Sauvignon Blanc, der auf Feuersteinböden wächst, die die charakteristische rauchige Note in den Wein bringen.Die Trauben wurden nach der Ernte von Hand sortiert. Nach der Pressung wurde der Rebsaft auf seinen natürlichen Hefen 33 Tage lang bei 16° vergoren. Bevor der Wein in Flaschen abgefüllt wurde, reifte dieser noch zwei Monate in Edelstahltanks.Der hell glänzende goldgelbe Pouilly Fumé (fumé = geräuchert) ist am Gaumen vollmundig und konzentriert mit Zitrusfrüchten und wunderschöner Mineraltität. In einem langen Abgang zeigt sich der Weißwein ausgewogen und in einer raffinierten Eleganz.
Pale straw with green hues.Intense and powerful aromas of black currant, white currant, passionfruit, grapefruit and gooseberry leap out of the glass.A full, crisp and powerful wine with intense flavours of passionfruit and blackcurrant, with underlying gooseberry tones. Mouth-watering acidity and an intense minerality are balanced by a full yet elegant palate that leads to a long lingering finish.Perfect for drinking immediately this wine will be at its best over the next one to two years.Suitable for vegans.
Colour: Pale straw Intensely concentrated aromas of of grapefruit, blackcurrant and passionfruit, with underlying notes of fresh green capsicum. This is an incredibly pungent Sauvignon Blanc with powerful passion fruit, grapefruit and blackcurrant and an underlying mineral note. The palate is intensely concentrated and full with a long, lingering finish. This wine is drinking beautifully now and will be best enjoyed over the next two years. Ideally matched with oysters, scallops, salmon or pan-fried white fish.Suitable for vegans.